Volgende ronde: Oost en Weesp

Aanvragen zijn welkom vanaf 1 december

Van 1 t/m 14 december 2022 kunnen organisaties en inwoners uit Stadsdeel Oost en stadsgebied Weesp subsidie aanvragen voor een initiatief in het kader van Amsterdam 750. Dan start de tweede van in totaal acht subsidierondes. De stichting werkt vanaf deze ronde met een vernieuwde subsidieregeling. Het belangrijkste inhoudelijke verschil met de oudere versie is dat je met minimaal 1 in plaats van minimaal 2 partners samenwerkt. De toelichting is ook aangepast, en daardoor hopelijk duidelijker en beter te gebruiken. Let op: ook de data van de subsidierondes zijn aangepast! Zo is de eerstvolgende ronde voor Oost en Weesp verplaatst van 1 november naar 1 december. Kijk hier voor de startdata van alle subsidierondes van Stichting Amsterdam 750.