Aanvraagronde West en Nieuw-West

Voor de viering van 750 jaar Amsterdam in West en Nieuw-West

Online via mijnamsterdam750.nl

Woensdag 15 maart 2023

Inwoners en organisaties uit Stadsdeel West en Nieuw-West kunnen vanaf woensdag 15 maart 2023 om 09:00 een aanvraag doen bij Stichting Amsterdam 750.

Voor wie?

Kom jij uit Stadsdeel West en Nieuw-West, en heb je een idee dat:

Dan is een subsidie van Stichting Amsterdam 750 misschien iets voor jou. Je kunt bij ons aanvragen voor 10.000, 20.000 of 50.000 euro.

Vragen?

Lees hier meer over het doen van een aanvraag. Heb je vooraf vragen of wil je jouw plannen aan ons voorleggen? In aanloop naar 15 maart zijn er spreekuren en zijn wij aanwezig in Stadsdeel West en Nieuw-West, kijk hier voor de data en voor het maken van een afspraak.

Je aanvraag indienen

Heb je besloten een subsidieaanvraag te doen? Maak een account aan op mijnamsterdam750.nl. Dat is de plek waar je je aanvraag indient en de benodigde documenten kunt uploaden. De termijn om je plannen in te dienen sluit uiterlijk op 28 maart om 16:00. Wij behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, dus wees er op tijd bij!

Let op: aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst zoals opgenomen in de Subsidieregeling en bijbehorende toelichting is leidend.