Waar kun je ons en onze activiteiten de komende tijd vinden?

Spreekuur 7 april: Mansveltschool Bos en Lommer

Op donderdagmiddag 7 april zijn we van 16.00 tot 17.00 te gast in Huis van de Wijk Mansvelt in Bos en Lommer. In dit bruisende buurtcentrum in een voormalige school worden dagelijks tal van activiteiten georganiseerd door actieve Amsterdammers. Ben je bezig met je subsidie aanvraag voor Stichting Amsterdam 750 en heb je een vraag? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Fatima Essahsah van Stichting Amsterdam 750 is aanwezig tussen 16 en 17 uur om al je vragen te beantwoorden. Graag tot dan!

Spreekuur 30 maart: Samen Kracht in Amsterdam West

Op woensdagmiddag 30 maart zijn we van 12.00 tot 13.30 te gast bij buurthuis Samen Kracht. Heb je een vraag over het aanvragen van subsidie? Of wil je meer weten over de viering van Amsterdam 750 en hoe jij een bijdrage kunt leveren? Kom dan bij ons langs, we maken graag kennis met je. En uiteraard staat er een kop koffie of thee voor je klaar!

Hier kun je meer lezen over het inspirerende verhaal van Nadia en Mohammed, de mensen achter buurthuis Samen Kracht.

Samen kracht
Gibraltar Speeltuin
Haarlemmerweg nr. 645 A
woensdag 30 maart

Buurtbijeenkomsten Amsterdam West

Om juist ook de minder ervaren subsidieaanvragers een kans te geven worden buurtbijeenkomsten georganiseerd waarbij niet alleen informatie maar ook inspiratie uitgewisseld zal worden. Alle ideeën zijn welkom, of het nu gaat om sport, cultuur, een onderzoek, een buurtproject voor oudere bewoners, of een mix van verschillende thema’s en doelgroepen. Zolang het maar bijdraagt aan de viering van Amsterdam 750 en past binnen de kaders van de subsidieregeling.

Subsidierondes Stichting Amsterdam 750

De komende jaren kent elk stadsdeel een eigen aanvraagronde, waarbij ook inwoners van Weesp de mogelijkheid krijgen een aanvraag in te dienen: